29 Ağustos 2014

28 Ağustos 2014

21 Mayıs 2014

ELMA VE KİRAZ YETİŞTİRİCİLİĞİ YENİ ÇEŞİT ISLAHI VE ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü tarafından Türk Alman Bilim Yılı nedeniyle, 22-24 Mayıs 2014 tarihleri arasında Adana’da bir Çalıştay düzenlenecektir. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) destek ve katkıları ile T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Almanya JKİ- Federal Research Center for Cultivated Plants ve KOBCompetence Center for Fruit Growing & Storage Technology Ravensburg Enstitülerinin işbirliği ile yürütülen bu Çalıştay’ın katılım ücreti 50 TL olup, toplantı Adana Büyük Sürmeli Oteli’nde düzenlenecektir. “Elma ve Kiraz Yetiştiriciliği, Yeni Çeşit Islahı ve Üretim Teknolojileri’’ başlıklı bu toplantıya katılım isteğinizi oral/poster sunu başlığını ve yaklaşık 250 kelimelik Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanmış özetin 15 Nisan 2014 tarihine kadar Çalıştay Sekreteryasına gönderilmesi gerekmektedir. Türk-Alman İşbirliği Çalıştayı’nın dili İngilizce olup, Çalıştay Kitap ve Raporu İngilizce olarak hazırlanacaktır.

Saygılarımla,
Çalıştay Yürütücüsü
Prof. Dr. Ayzin Küden

22-24 Mayıs 2014
Yürütücü Prof. Dr. Ayzin B. KÜDEN
Koordinatör Prof. Dr. Ali KÜDEN
Sekreterya Doç. Dr. Okan ÖZKAYA
e-mail: oozkaya@cu.edu.tr
GSM: 532 438 38 39
Çalıştay Yeri: Adana Büyük Sürmeli Otel
Adana, Türkiye

11 Nisan 2014

Zarar tespit ve borçların ertelenmesi çalışmaları

Tuzla ve çevresinde 30 mart gecesi yağan dolu ve fırtına zararından etkilenen çiftçilerimize
Tarım İl Müdürü Hamit AYGÜL, Karataş Tarım İlçe Müdürü Mehmet ALVUR,
Başkanımız Behçet HOMURLU ve II.Başkanımız Mutlu DOĞRU geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
Zarar tespitlerinin yapılmasına başlanan çiftçilerimizden Tarım Kredi Kooperatifleri ve
Ziraat Bankasına borcu olanların borçlarının ertelenmesi için
Birliğimiz tarafından gerekli görüşmeler yapılmaktadır.

Adana Çiftçiler Birliği