DUYURULAR
ELMA VE KİRAZ YETİŞTİRİCİLİĞİ YENİ ÇEŞİT ISLAHI VE ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ
21.05.2014
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü tarafından Türk Alman Bilim Yılı nedeniyle, 22-24 Mayıs 2014 tarihleri arasında Adana’da bir Çalıştay düzenlenecektir. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) destek ve katkıları ile T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Almanya JKİ- Federal Research Center for Cultivated Plants ve KOBCompetence Center for Fruit Growing & Storage Technology Ravensburg Enstitülerinin işbirliği ile yürütülen bu Çalıştay’ın katılım ücreti 50 TL olup, toplantı Adana Büyük Sürmeli Oteli’nde düzenlenecektir. “Elma ve Kiraz Yetiştiriciliği, Yeni Çeşit Islahı ve Üretim Teknolojileri’’ başlıklı bu toplantıya katılım isteğinizi oral/poster sunu başlığını ve yaklaşık 250 kelimelik Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanmış özetin 15 Nisan 2014 tarihine kadar Çalıştay Sekreteryasına gönderilmesi gerekmektedir. Türk-Alman İşbirliği Çalıştayı’nın dili İngilizce olup, Çalıştay Kitap ve Raporu İngilizce olarak hazırlanacaktır.

Saygılarımla,
Çalıştay Yürütücüsü