10 Aralık 2018

A haber canlı yayının konuğu başkanımız Mutlu Doğru

A haberin canlı yayınına katılan başkanımız Mutlu Doğru, narenciye de bu yılki rekolte ve fiyatlar konusunda bilgi verdi

21 Kasım 2018

Adana Valimiz sayın Mahmut Demirtaş, birliğimizi ziyaret etti

Adana Valimiz sayın Mahmut Demirtaş, birliğimizi ziyaret ederek bölgemizde çiftçilerimizin sorunları ve tarımsal ürün piyasaları hakkında bilgi aldılar. Çiftçilerimizin her zaman yanında olan sayın Valimize nazik ziyaretleri için şükranlarımızı sunarız.

31 Ekim 2018

Dikkat! Akdeniz Meyve Sineği’nde artış görülmektedir.

Son günlerde hava koşulları nedeniyle tuzaklarda Akdeniz Meyve Sineği’nde artış görülmektedir. Lütfen bahçelerinizde kontrol yaparak ilaçlamayı zamanında yapınız.

09 Ekim 2018

Akdeniz Meyve Sineği mücadelesinde önemli bir safhadayız.

Akdeniz Meyve Sineği mücadelesinde önemli bir safhadayız. Hasat edilen narenciye atıklarını siyah poşetler içinde topladıktan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi temizlik ekiplerini arayarak teslim edebilirsiniz.

26 Temmuz 2018

Akdeniz Meyve Sineği İle Mücadele

AKDENİZ MEYVE SİNEGİYLE TOPLU MÜCADELE KAPSAMINDA 2. TOPLU İLAÇLAMA 30 TEMMUZ-2 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.  ÜRETİCİLERİMİZİN HASSASİYET GÖSTERMESİNİ RİCA EDERİZ.