12 Şubat 2020

Yarın (13 Şubat Perşembe) saat 15:00’de Adana Çiftçiler Birliği Toplantı

• Yarın (13 Şubat Perşembe) saat 15:00’de Adana Çiftçiler Birliği Toplantı Salonu’nda,
  • tarımda dijital dönüşümü ve tarım teknolojilerini anlatacağımız, toplantımızda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
  •
  • Toplantıda üzerinden geçeceğimiz teknolojileri de bugünden sizlerle paylaşmak istiyoruz,
  • Dijital Toprak Analiz Cihazı: Yakın kızıl ötesi ışık dalgaları aracılığı ile 10 dakika içinde toprak analizi yapar.
  • Dijital Feromon Tuzağı: Feromon tuzağı üzerine yerleştirilen Internet’e bağlı bir kamera ile günde 3 kere feromon tuzağının fotoğrafını çekip, tuzağa yapışmış böcekleri sayar ve ilaçma kararı verilmesine yardımcı olur.
  • Filiz Tarla Sensör İstasyonu: Üzerindeki sıcaklık ve nem sensörleri aracılığı ile bahçe özelinde sulama programı çıkartır, görülmesi muhtemel mantari hastalıklarla ilgili uyarı yapar.
  • Uydudan Bahçe/Tarla Denetimi: Uydu fotoğrafları aracılığı ile tarla veya bahçedeki sağlıksız bitkileri ve ağaçları tespit eder.

11 Şubat 2020

Andes Lemon Tanıtımı 12 Şubat Çarşamba / 13:30 Adana Çiftçiler Birliği