01 Mayıs 2020

Başkanımız Çiftçi TV’de

Başkanımız Mutlu Doğru 1 Mayıs Cuma gecesi saat 21.00’de Çiftçi TV’de canlı yayınlanacak “Tarımda Bir Umut” programına konuk olacaktır. İyi seyirler dileriz.

21 Nisan 2020

Sokağa Çıkma Yasağı Hakkında Önemli Duyuru

Değerli çiftçilerimiz, 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde ilimizde uygulanacak sokağa çıkma yasağı süresince ertelenemeyen tarımsal işlerimiz için devletimizin çiftçilere verdiği muafiyet hakkını, kötüye kullanarak ÇKS’deki kayıtlı köy ile ikametgah güzergahından farklı yönlere yapılacak seyahatlerde ve şehir içinde keyfi sokağa çıkanlara cezai işlem uygulanacaktır. Lütfen çok mecbur olmadıkça sokağa çıkmayınız, biz çiftçilere verilen bu hakkı kötüye kullananlara mani olunuz. Unutmayalım, bu kısıtlamalar hepimizin sağlığı ve bir an önce ülkece normale dönebilmek içindir.

27 Mart 2020

Kovid-19'la Mücadele Kapsamında Alınan Önlemler

11 Mart 2020

BİRLİĞİMİZİN GENEL KURULUNA ÇAĞRI

Birliğimizin 90. Kuruluş yıldönümünde 45. Olağan Genel Kurulumuzun birincisi; 25 Mart 2020 tarihinde, çoğunluk sağlanamazsa 8 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 14:00’de birliğimiz toplantı salonunda düzenlenecektir. Tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz.

18 Şubat 2020

Sigatoka Muz Hastalığı Ve Önleyici Tedbirler Hakkında;

6 Mart Cuma günü saat 14:00’da Adana Çiftçiler Birliği’nde Anamur’da ekili muzlarda ortaya çıkan siyah Sigatoka muz hastalığı ve önleyici tedbirler hakkında;
Prof.Dr.Necip Tosun,
Crop Science Teknik Müdürü
Dr.Müge Ergun ve
Crop Science Genel Müdürü Mehmet Çengel’in konuşmacı olarak katılacakları bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.
Tüm muz yatırımı yapan çiftçilerimizin katılımını rica ederiz.