18 Aralık 2018

Narenciye tüketimini teşvif edici paylaşımlar yapanlara teşekkürler

Sosyal medyada @endermutfakta instagram sayfasında narenciye tüketimini teşvik edici paylaşımlar yaparak narenciye çiftçimize destek olan blog yazarı Ender Şire’ye ve bu paylaşımlara destek vererek mesajlar gönderen, üretime ve tarıma duyarlı herkese çiftçilerimiz adına teşekkür ederiz.

14 Aralık 2018

Adana Valimiz sayın Mahmut Demirtaş, Doğru Çiftlik ziyareti

Adana Valimiz sayın Mahmut Demirtaş, Doğru Çiftlik Damızlık Süt Hayvancılığı İşletmemizi ziyaret ederek üretim hakkında bilgi aldılar. Nazik ziyaretleri için sayın Valimize şükranlarımızı arz ederiz.

12 Aralık 2018

“Çin ile narenciye anlaşması sektörün kaderini değiştirebilir”

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru “Çin ile narenciye anlaşması sektörün kaderini değiştirebilir”

11 Aralık 2018

Genç Çiftçi Akademisi

Gençlerimizi tarıma kazandırmak ve eğitimli genç çiftçiler yetiştirmek amacıyla Ziraat Bankası ve Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin işbirliği ile yürütülen Genç Çiftçi Akademisi projesi, Adana’da başlatıldı. Bu güzel projeyi Adana Çiftçiler Birliği olarak yürekten destekliyor ve başarılar diliyoruz.

10 Aralık 2018

A haber canlı yayının konuğu başkanımız Mutlu Doğru

A haberin canlı yayınına katılan başkanımız Mutlu Doğru, narenciye de bu yılki rekolte ve fiyatlar konusunda bilgi verdi