14 Mart 2019

İYİ Parti Yöneticileri Adana Çiftçiler Birliğini Ziyaret Etti

ADANA /İYİ Parti yöneticileri, Adana Çiftiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru’dan çiftçinin gündeminde bulunan konuları dinlediler.

21 ve 27. dönem Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, Genel İdare Kurulu Üyeleri Sinem Uludamar, Fuat Geçen ve İYİ Parti Adana İl  Başkanı Göktürk Bayvadoğlu ve yöneticiler, Adana Çiftçiler Birliğini ziyaret ederek, Başkan Mutlu Doğru ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştüler.

Çiftçinin gündemindeki konuları değerlendiren Başkan Mutlu Doğru, öncelikle başta mazot ve gübre olmak üzere üretim maliyetlerinin düşürülmesi gerektiğini belirterek, tarım ülkesi olan Türkiye’nin tarım ürünü ithal etmesinin önüne geçilmesini istedi. Doğru, tarımın kalkınmadaki önemine de dikkati çekti.

Miras yolu ile bölünün topraklar ile topluluştırma çalışması konularına da değinen Başkan  Mutlu Doğru, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak, kendisinin çocuklarının da gelecekte çiftçilik yapabilmesini istediğini kaydetti.

21 ve 27. Dönem Adana Milletvekili Methanet Çulhaoğlu ise Adana’nın en köklü çiftçi örgütü olan Adana Çiftçiler Birliği’nden gelen tarımla ilgili taleplerin her zaman takipçisi olduklarını belirtti.